Aquest web utilitza galetes pròpies i de tercers per optimitzar i adaptar-se a la vostra navegació i preferències, entre altres tasques. Si continueu navegant entendrem que accepteu la nostra Política de privadesa.

D'acord Més informació
n° visites: 35290   |    |  Avís legal
 Qui som


SEM col·labora amb empreses mitjançant l'externalització d'aquells serveis necessaris però que no en són la seva activitat principal: manipulats, ensobrats, gestió de validesa, gestió de correspondència interna i externa, manteniment i control de consumibles i qualsevol altre necessitat que el client pugui tenir en aquest camp. Sem ofereix solucions professionals i eficient.

 

Nascuts a Sabadell al 2001, grans entitats del món de la banca, com Sabadell Atlántico o Caixa Sabadell, amb seu central a la ciutat, dipositen la seva confiança amb SEM per a la gestió de processos administratius d'elevat volum i de compromesa finalitat.

 

 

La gestió d'una sala de valisses o la gestió de la correspondència (actualment processos crítics i claus per al bon funcionament d'una entitat) precisen de persones capaces d'estudiar a fons les perticularitats de cada client i oferir una gran adaptabilitat per a respondre a les seves necessitats concretes.

 

És per això que SEM ofereix el valor afegit de l'experiència i la rigorositat, valors que ara vol traslladar a qualsevol empresa o corporació que vulgui replantejar, optimitzar i/o donar màxima eficiència als processos de logística administrativa a través d'uns serveis externs de màxima confiança com els de SEM.